My Life...begins with my Journey

my Life...my Journey..my History.. as a Human Being...i'm not a Perfectionist.. every step I have made has Defined who I am..

My Sponsor

Assalammualaikum...

Selamat Tahun Baru!!maaf la ye lewat betul nak wish nya...aku sekarang ni sangat la sibuknya..sebab tu la tak berupdate kat sini...ihikss kalau setakat update status dengan komen mengomen kat FB tu sempat la jugak aku nak menyelinap..tapi kalau kat sini bukannya boleh masuk sekejap sure aku rasa nak stay lama-lama...

huwarghhhhh sebenarnya aku ni fenat badan & kepala tu yg lepak kat sini sekejap..


6 lovely reply:

hujung tahun memang busy la kan kak...lagi berkaitan akaun kan...heheh, tebal nooo bedak si irfan..heheh

ha'ah la mizah..banyak sgt keje nya ni...alhamdulillah keje ni rezki tu yg tak berani nak merungut2 tu...hehehe rezki dh dtg kena bersyukur..

tu yg tak sempat nak menyinggah di sini...nak merayap ke rumah kawan2 lagi laa tak sempatnya..

erkkk ni dia pakai sendiri tau...bila tunjuk kan cermin dia pun terperanjat sama ckp ada momok padahal muka dia...hahaha

salam maal hijrah k.fisa sekeluarga.
hehe.nampak gak lah k.fisa bz,tgk irfan comot2 berbedak tu... =p

hehehe..

takpe.nanti da tak bz,leh gi cuti2,merelaxkan diri kan..

hehehe tu la Ash...Irfan sekarang ni semua nk buat sendiri..time ni dh tak larat nak melayan biarkan aje...

tak sabar nak pergi bercuti ni...:p

Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari Gombug.net - http://adf.ly/4O5uz ! Sebelum 31 Dec 2012

Gombug terima kasih yer selit kan iklan anda d sini..ihikss