My Life...begins with my Journey

my Life...my Journey..my History.. as a Human Being...i'm not a Perfectionist.. every step I have made has Defined who I am..

My Sponsor

Assalammualaikum wbt..
stand alone
sekuntum bunga ros ni utk semua teman & sahabat maya aku dan juga untuk semua follower aku yg sudi singgah di teratak aku ni..insyaAllah andai masa mengizin kan akan ku usaha kan untuk singgah ke teratak kalian ok...yang mana aku belum sempat follow back tu insyaAllah akan ku follow nanti...

erkkk tak cukup ke sekuntum bunga Ros ni? nak lagi banyak ekk...yg kat bawah ni cukup tak? hehehe
DSC04494A
meh aku close up kan skit..
DSC04499A
sila-sila la ambil yang mana berkenaan di mata dan turun ke hati...ini adalah ROS UNTUK ANDA..;)


8 lovely reply:

ok saya amik yang kaler pink tu hehehe..maceh...

saya nak amik semua!..hehe.

selamat tahun baru 2012 k.fisa..
=) ceria2 selalu ya...

wah roses!!!! saya terhidu bau wangi ros ni...harummmmmm...alahai rindu nak cium bunga ni....

Ladybird sila ambil jgn malu2 ye...;)

Ashra buleh jek kalau nk semua...ni khas utk awak juga!

thanx Ashra...semoga awak pun begitu juga ye...;)

mizah kalau nk haruman sebenar tak buleh laa cium ros ni...hehehe kena suruh en abang membeli nya la ye...;)

sila la ambil ros mana yg berkenan d hati anda..;)

Singgah ambil bunga,he!he!

yeahhh Thomas sila la ambil ye ros anda...:)