My Life...begins with my Journey

my Life...my Journey..my History.. as a Human Being...i'm not a Perfectionist.. every step I have made has Defined who I am..

My Sponsor

wah..wah..wah...masih ada raya kan ari ni..;) hehehe aku tak kira aku nak gak share cerita pasal raya aku...bukan ape wei aku rasa raya kali ni laaaa yang paling meriahnyaa...so sambungan part 2 ni lebih kepada suasana hari raya kedua...

sebenarnya banyak lagi cerita tapi aku make it short ye..nanti ada lak yang boring baca kisah aku ni kan..*eleehh macam ramai jek yang membacanya pun...ikut kan rancangan suami aku kalau boleh raya kedua pagi dah nak di ajaknya aku balik kampung..atas alasan bukan selalu balik kampung..rumah mak dah hari-hari aku melangut kan...*urgh alasan paling aku tak berapa nak setuju memandangkan suasana raya kan lain dari hari biasa kan...tetapi mengikut rancangan adik beradik aku lak mereka nak ada kan meeting adik beradik mengenai hal-hal yang berkait rapat dengan pemergian ayahanda dan bonda ke Tanah Suci...meeting akan di adakan selepas asar...maka dengan ini en suami aku merelakan laaa balik kampung selepas mesyuarat....:D

Untuk pengetahuan korang kan mesyuarat itu tidak di adakan di rumah Bonda & Ayahanda tetapi di adakan di rumah kekanda ku di Meru..aiksss ape kes kann...hehehe ini kerana rumah kekanda ku ini di jadikan tempat persinggahan untuk aku balik ke Sabak Bernam serta persinggahan kekanda ku yang lain dari Kuala Selangor ke teratak bonda...kiranya tengah2 la kan...ni kes nak sejukkan hati suami ku...hehehehe...

Bila semua ahli keluarga berjumpa dan bertemu maka banyaaaak la cerita yang ingin di kongsi kan hinggakan masing2 terpaksa menguatkan volume suruh mereka diam sebabnya mesyuarat akan bermula...hahahaha lawak sungguh laaa...alhamdulillah aku bersyukur ke hadrat ilahi mempunyai keluarga yang segalanya perlu di bawa berbincang...

saat paling menyentuh hati semua yang ada bila mendengar ucapan dari ayahanda dan bonda...kata-kata mereka...pesanan mereka sunguhhhh menyentuh naluri dan perasaan masing-masing...air mata mengalir tanpa di pinta...uhuksss sedihnyaaa laaa...semoga kami di beri peluang lagi berhari raya bersama ayahanda dan bonda....selepas mesyuarat solat magrib berjemaah sbg penutup..Alhamdulillah...

Jom layan2 pic yang ado ni hah...;)

tuan rumah sediakan menu mee rebus...;)


anak-anak seronok bermain...siap berbasikal lagi tu...:D


mesyuarat di adakan...

complete pic...semua sekali ada...;)

macam-macam ragam...macam-macam aksi...