My Life...begins with my Journey

my Life...my Journey..my History.. as a Human Being...i'm not a Perfectionist.. every step I have made has Defined who I am..

My Sponsor


Assalammu'alaikum wbt

hari ini 17 Dec 2010...esok 18 Dec 2010...macam tak sabar jer nak join reunion sekolah ni...almaklumlah selepas SPM masing-masing membawa hala tuju sendiri...memang tidak berjumpa...terutama diri aku ni hah d mana memang terkenal dengan sifat malu2 meoww..:D *uiksss macam tak percaya jekkk aku ni pemalu orang nya...

click pic for source

kiranya esok akan menjadi sejarah arrr bagi sesiapa yang join reunion ni...last sekali jumpa masing-masing baru sweet 17...laaa ni still sweet but not tooo sweet....hehehhe masing-masing dah 34 tahun soooo ada yang tak berjumpa selepas 17 tahun tau!!!...uiksss lama kann...

ini lah pic ahli kelas aku pada tahun 1993...

wah!!! rindu beb dengan zaman sekolah....tapi zaman sekolah aku agak dull maklum laaa aku ni kan dara sunti...banyak laaa halangan dari parents aku kalau nak join apa2 aktiviti pun...BUT aku tak regret langsung beb ni semua untuk kebaikan kannn...;) anyway even aku tak berapa nak aktif but still aku rindu kenangan zaman persekolahan...sure korang pun sama kan...;)

semoga aktiviti esok hari berjalan lancar...yippeee!!