My Life...begins with my Journey

my Life...my Journey..my History.. as a Human Being...i'm not a Perfectionist.. every step I have made has Defined who I am..

My Sponsor

click pic for link
kenapa aku terlalu busy kebelakangan ini..?ermmm meh kita tengok list hal-hal yang bersangkut paut mode kebizian aku yang terlampau sampai tidak sempat nak berblog atau beronline...

click pic for link
  1. 02 Oct 2010 - kenduri kesyukuran rumah mak & ayah
  2. 09 Oct 2010 - kenduri kesyukuran rumah mak mertua
  3. 11 Oct 2010 - mak & ayah menunaikan fardu haji
  4. 18 Oct 2010 - mak mertua menunaikan fardu haji
  5. 23 Oct 2010 - bacaan yassin di rumah mak bersama-sama adik beradik
  6. 30 Oct 2010 - kenduri kahwin d Melaka & bacaan yassin di rumah abang
  7. 05 Nov 2010 - bercuti dengan adik beradik
  8. 07 Nov 2010 - baby sitter irfan bersalin
  9. 13 Nov 2010 - kenduri doa selamat untuk mak, ayah dan mak mertua sempena keberangkatan mereka ke Padang Arafah
  10. 20 Nov 2010 - gotong royong kemas rumah mak mertua
  11. 26 Nov 2010 - ketibaan mak & ayah dari Tanah Suci
  12. 27 Nov 2010 - kenduri kesyukuran sempena mak & ayah pulang dari Tanah Suci
  13. 03 Dec 2010 - ketibaan mak mertua dari Tanah Suci
  14. 04 Dec 2010 - kenduri kesyukuran sempena mak mertua pulang dari Tanah Suci
walalalala...almost every week hidup aku penuh dengan aktiviti kekeluargaan...busy kan aku ni...hehehehe selain dari penuh dengan aktiviti keluarga, aku juga busy dengan kerja-kerja yang memang tidak pernah habis.....alhamdulillah dengan rezki yang tidak putus ini....oh ya lupa pulak aku nak bagitahu sepanjang BS irfan berpantang ni aku menjaga irfan sendiri di rumah...aku tidak menghantar ke tempat lain dan aku juga tidak masuk opis dalam tempoh tersebut....

alhamdulillah aku ni bekerja sendiri kan...so staff aku laa yang kena berulang alik ke rumah mak aku andai nya ada dokumen atau pun hal-hal yang berkaitan dengan kerja yang perlu di selesaikan...so korang paham-paham jer la kan kalau dah bekerja di rumah bersama c bujang yang sedang meningkat naik di mana ke aktifan dia berada d puncak...maka aku juga harus mempunyai stamina yang tinggi...hehehehe....

agak stress juga mula-mulanya....maklumla irfan kan breast feed so bila dia bersama dengan aku botol d tolak ketepi...jenuh ku sua botol jawapannya NO NO NO...aduhaiiii...makin kuat mengempeng sekarang ni...kalau aku nak buat kerja hanya pada waktu dia tido...waktu lain tidak di benar kan selain melayan aktiviti-aktiviti dengan dia...

alhamdulillah sejak cuti sekolah bermula ni dia kurang la skit mengempeng sebabnya dah ada kawan-kawan sepermainan...siapa lagi kalau bukan dengan sepupu-sepupu dia yang melepak sekali time cuti sekolah ni...legaaaa laaa skit....alhamdulillah...tu yang aku sempat nak buat entry ni...:D dia tengah leka bermain so tiada gangguan...kihkihkih....

ok la korang panjang pulak entry aku kali ni...t aku post kan pic-pic untuk aktiviti-aktiviti di atas ye...maklumla aku ni gila amik gamba skit...ahakss...jumpa korang lagi k...MISS U ALLs!!!!

click pic for link