My Life...begins with my Journey

my Life...my Journey..my History.. as a Human Being...i'm not a Perfectionist.. every step I have made has Defined who I am..

My Sponsor

hohoohoho sory la yer ari ni aku citer pasal last weekend...hehehe bukan ape nak update semalam tak dan la plak...semalam aku cuti sebab bawak irfan ke klinik untuk ambil jap untuk setahun setengah punya..supposed last week tapi last week kan dia demam so semalam laa aku bawak dia...

so ape citer weekend aku ekk...ermmm aku 'berweekend' di rumah mak aku bersama-sama adik beradik aku...kebetulan sejak hari jumaat lagi mereka sudah 'berkampung' (*eh kampung ke..ihikss rumah mak aku lagi pekan dari rumah aku daaa)...so apa lagi menu pastinya sungguh istimewa arr kan...

yang paling best bila semua bekerjsama kat dapur untuk menghasilkan menu yg best...ihikss yang tak bestnya la plak tak dan nak ambil pic pun coz masing2 dok ralit berborak...alahaiii fail betul arr...aku lak mana nak jadi photographer kalau dah kat dapur pastu irfan lak dok 'tagged' aku je kan...ermmm ada lafew pic yg sempat ambil p bukan aku yang snap tau...:P

memandangkan semua pic yg d snap berada di dalam kamera aku dan tak dan lagi untuk aku transfer kan so tak dak laa pic untuk di uploadkn...insyaAllah esok lusa aku upload k...:D

anyway last weekend juga cik abang aku balik ke kampung Sabak Bernam untuk menghantar adik kesayangan beliau balik ke asrama di Melaka...aku tak join skali sebab macam tak larat la plak kann dah la ke Sabak pastu nak Melaka lagi haishhh dengan irfan lagi...tak per laaa cik abg arahkan aku dok umah mak jer laa...

anyway bila bersama-sama dengan adik beradik ni paham-paham jer la kan...suasana hiruk pikuknya dah wajib...alhamdulillah aku di kelilingi adik beradik yang HAPPY selalu...hehehe...:D